Tulokaskurssi 2020

Tulokaskurssi 2020

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tulokaskurssi 2020

7. syyskuun, 2020 @ 17:00 - 19:00

Kiinnostaako pelastuskoiratoiminta?

Riihimäen Pelastuskoirat ry järjestää tulokaskurssin syyskuussa, jonne voit osallistua koirasi kanssa tai miksei vaikkapa ilman koiraakin! Koirasi rodulla ei ole väliä, myös sekarotuiset ovat oikein tervetulleita mukaan. Myöskään koiran iällä tai koolla ei ole väliä 🙂 . Ainoa mitä vaadimme, on aito kiinnostus pelastuskoiratoimintaan, sekä olet kiinnostunut kehittämään niin omaa kuin koirankin osaamista!

Kurssi alkaa infotilaisuudella 7.9. klo 17:00 Riihimäen keskustassa (infotilaisuuteen ei koiria mukaan. Paikka ilmoitetaan osallistujille sähköpostitse tulevassa infokirjeessä. Kurssin kokonaiskesto on 8 harjoituskertaa (pääasiassa arki-iltoina).

Ilmoittaudu infotilaisuuteen 4.9 mennessä laittamalla s-postia osoitteeseen laura.j.leppanen@gmail.com (Laura Leppänen, koulutusvastaava, RiiPeKo) . Infotilaisuuden jälkeen voit itse päättää, haluatko mukaan tulokaskurssille. Tulokaskurssin hinta on 40e ja se sisältää loppuvuoden 2020 jäsenyyden Riihimäen Pelastuskoirissa ja mahdollistaa siten myös ilmaisen osallistumisen harjoituksiin loppuvuoden ajan.
Infotilaisuuteen otetaan mukaan max. 15 kiinnostunutta.

Tiedot

Päivämäärä:
7. syyskuun, 2020
Aika:
17:00 - 19:00

Järjestäjä

Riihimäen pelastuskoirat RiiPeKo ry
Sähköposti:
laura.j.leppanen@gmail.com
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto