Kevät

Kevät

Syksy meni ja lähes talvikin – blogin suhteen hiljaiselolla. Syksyllä ennen lumen tuloa treenasimme pari kertaa viikossa tottista ja kävimme aika lailla viikottain maastossa tekemässä pääasiassa hakutreeniä, mutta muutamat jäljetkin vedettiin. Talvella on keskitytty enimmäkseen tottikseen, mutta parit maastotreenit on tehty jo nyt kevään korvallakin.

Ryhmässä on valmiiksi edistyneitä koiria, mm. Halti, Tiltu, Iiris ja Nemi (joista toivon mukaan saamme esittelyt pian!) ja lisää kehittyy koko ajan. Treenaamme tottista yhä pari kertaa viikossa. Huhtikuussa järjestämme Kiva Koirakansalainen -testin, jonka toivottavasti mahdollisimman moni koirakoista läpäisee. Jos paikkoja riipekolaisilta jää yli, voimme ottaa testiin myös yhdistyksen ulkopuolisia koirakoita.

Pidimme viime sunnuntaina yhdistyksen kevätkokouksen ja pohdimme tämän vuoden asioita. Keväälle meillä on suunnitelmissa match show ja tulokaskurssi.  Avaamme Facebook-sivut lähiaikoina yleisölle ja myös nettisivut ovat jo työn alla. Valitsimme myös tämän tekstin yhteydessä olevan kuvan yhdistyksemme logoksi. Mitä pidätte?